Ciorba de fasole verde

de AndreaE in Ciorbe, 30 Oct 2013 | 3042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina telina
  • 3 linguri ulei
  • Sare , piper , cimbru
  • Patrunjel
  • O cana suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

Se rad morcovii si telina , se toaca ardei si dovlecelul si se pun cu uleiul la calit vreo 2 minute. Apoi se toarna 4 lt apa, se adauga ceapa intreaga ( mie nu-mi place ceapa tocata in ciorbe ) , se adauga fasolea curatata spalata , se sareaza si apoi se lasa la fiert. Cand s-au fiert legumele se pune sucul de rosii se condimenteaza dupa gust si se pune patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai cu piept de pui